VERUS 2019

U bent van harte welkom op VERUS 2019, het jaarlijkse evenement voor het katholiek en christelijk onderwijs voor ontmoeting en beleving. Kom met zoveel collega's als u wilt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

VERUS 2019 vindt plaats op woensdag 29 mei in Spant! Bussum van 10.00 tot 14.15 uur. Het thema is Ik zie ik zie wie jij niet ziet. Laten we elkaar echt leren kennen.

Ken jij je collega écht? Of je buurman, je leerling, of…? In onze maatschappij nemen we nauwelijks meer de tijd elkaar écht te ontmoeten, écht te zien en te leren kennen. Vaak zien we alleen de buitenkant. Hoe kunnen we elkaar begrijpen en waarderen als we alleen die kant kennen? Hoe fijn is het als je ook je binnenkant – met al je twijfels en onzekerheden – kunt laten zien? Dat je ertoe doet zoals je bent – zonder uitsluiting. VERUS 2019 over gezien, gekend en geliefd zijn.
 
Laat u inspireren door mensen die vanuit de praktijk hun eigen verhaal vertellen. Schuif aan bij het debat over De waan van de dag, volg een workshop en laat u raken door muziek. En natuurlijk is er volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

Meld u hier aan voor VERUS 2019 >>>

Twitteren? #Verus2019

Kosten
Deelname is gratis en exclusief voor leden van Verus en andere genodigden.

Verhinderd?
Hebt u zich aangemeld en bent u onverwachts toch verhinderd? We vragen u vriendelijk om u dan af te melden via verus2019@verus.nl of 0348 74 44 44. Bij verhindering zonder afmelding brengen we 50 euro in rekening. U kunt zich ook door een collega laten vervangen.

Bereikbaarheid
Spant! in Bussum is goed te bereiken met het openbaar vervoer en per auto. Route naar Spant!. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen bij Spant!. Tussen 9.00 en 10.00 uur rijden er pendelbusjes van NS station Bussum-Zuid naar Spant! en ook na afloop van het event rijden er busjes naar het station. 

Adres Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum

 

 

 

 

 

 

 

Meld u hier aan voor VERUS 2019 >>>